Sticky speklappen

Heerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken!



Ingrediƫnten:

2 speklappen
35 gram tomatenpuree
1 el Steviala Holy Hon
1 tl geraspte gemberwortel
1 el balsamicoazijn
1 el olijfolie
1 tl tabasco



Bereiding:

Meng de tomatenpuree, Sweet bee, tabasco, gemberwortel, balsamicoazijn en olie. Bestrijk de speklapjes aan beide zijden met dit mengsel. Verhit koekenpan en bak de speklapjes circa 6-8 minuten per kant. Gebruik alle marinade. Draai de speklappen regelmatig om. Lekker met hutspot of andijviestamppot.

Reacties

  1. hoe zit het met het kaliumgehalte van de tabasco? is dat ook bekend? En van ketjap lo salt?
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas Anja, deze waarden ken ik ook niet! Van de tabasco zal het niet hoog zijn neem ik aan, omdat deze ook niet zout hoeft te smaken. Bij de ketjap twijfel ik, denk dat hij daar hoger in is!

      Verwijderen
    2. Wij deden er nog sambal bij en de speklapjes met een beetje rijst en wokbakgroente.

      Gr. Linda

      Verwijderen

Een reactie posten